Yey.

Gammal bild. Från juletider

Idag har jag varit ute i kanske 2 timmar. Före det var jag ju i skolan, och jag behövde inte ha min redovisning. Bra eftersom jag inte kunde den, men dåligt för att man inte fick det undan...:/ Nåja. Nu ska jag kolla lite på det som är kvar av talang, sedan städa lite och sooova!

Ny design...

...åt syster! Hon tjatade så min redovisning fick vänta lite. ;)
Gjorde en header ganska snabbt. Den blev väl helt okej, inte höjdare, men okej.
(Speciellt för att vara gjord på femton minuter, max.)



Länk till systers blogg

Superbra påsklov, en massa godis och en varm dag

Idag har jag varit ute i 4 timmar kanske? Legat på trampolinen, läst lite på prov och fotat. Solat kan man väl också säga. För solen lyste ju hela tiden man var ute. Solbrillorna och shortsen var på. Egentligen skulle detta vara en pluggdag, men det blev inte så. Känns bra att vi har prov på onsdag och en muntlig redovisning som ska vara klar till fredagen... Ska se om jag hinner läsa lite på prov än ikväll. Imorgon far vi dessutom till simhallen från skolan.


snygg bild på tia och mig.

bad updates

...men har ingen blogglust alls...:( sorry. vill ju blogga, men har inte tid och tar mig inte tid heller. Orkar inte helt enkelt. Så en liten bloggpaus här nudå.

Slut på prao-veckan. :(

Trivdes verkligen på praon, synd att den är slut nu. Vanliga veckor med prov och läxor nudå... Och hälsokunskaps föreläsning. Ikväll ska jag iallafall spendera kvällen som barnvakt :)

woah

Idag var det Prao dag 2. Roligt! Har varit hemma en stund redan, en och en halv timme. Har ju inga läxor, men funderar på att jobba lite på en "uppsats". Sitter just nu bara på datorn och städar lite i mitt rum.

Godnatt :)

Nu ska jag sova. Eller efter jag ätit något. Har varit första dagen på prao idag och så har jag varit på träningar. :)

Hur gammal (eller ung) är jag?

ida om Utomhusfotografering - Tia:
går du i åttan?:o



Fick då en fråga tidigare idag. Och ja, den som frågade har inte skrivit någon bloggadress, så jag svarar här istället. Någon annan kanske också har samma fråga.
Ja, jag går i åttan och är 14 år. :)


(Kan förresten tipsa om att ni kan fråga såna här frågor i mitt bloggsvar här till höger.)

Aqua

Fick för mig att fota vattenbilder idag. Fotade inte så många, men en del och flera blev faktiskt riktigt lyckade. Kommer också lägga ut lite bilder på söta [Tia].

Utomhusfotografering - Tia

Igår bestämde jag mig för att jag ville fota utomhus. Snön har ju smält ganska mycket och så är det inte lika kallt. Mer bilder på Tia kommer senare. Lägger bara in en bild tills vidare. (: [Länk] till Tias blogg.

Har just vaknat! Idag har jag en del saker att göra. Och imorgon (och resten av veckan) blir det prao :)

9 april. eller?

Hoppas ni har haft det bra idag. Igår gjorde jag inte så mycket och idag har jag varit på träningar, fotat och varit på datan. Imorgon får jag väl ta och städa.

J'adore ma trottinette

Lite förändring på bloggen, nämligen en helt ny design! Tänkte först bara ändra några saker, men nu är det en fräsch design. Jag tycker att den är enkel och ganska stilren, så det är jag nöjd med. Den känns däremot lite tom, så tar gärna emot tips på förbättring. :)


Torsdaaag

En bild på Idol-Linnea.

Vet att jag inte skrivit ordentligt på flera dagar! Men har inte hunnit/orkat. Hade dessutom Geografi prov idag som gick super, så det var väl värt att läsa på det. Känner mig väldigt kreativ, så i helgen borde jag (om jag får tid för det) fota lite. Kan också visa några bilder som jag fotat den senaste veckan. :)

Bloggsvar

Som ni kanske ser så har jag nu bloggsvar, som är perfekt för besökare som undrar något.
Det är bara att fråga! Svarar på allt! :)
Ett stort tack till Annuli [länk] för inbjudan!

RSS 2.0