->innebandy

nu blir det innebandy. ses.
orkar inte ens med sådana här snabba updates längre.
jaja. ni fick en i alla fall. bry er inte om i alla fall jag inte updaterar så mycket just nu.
har inte lust helt enkelt.

Bloggpaus?

ja. nej. kanske.
kommer nog ha bloggpaus tills jag besämt om jag ens fortsätter med mitt bloggande. har bytt blogg så himla många ggr (okej typ 3), men jag har inte mer lust att blogga för det...kanske man ska blogga på en annan bloggportal.

Happyface #1

¨

Bilden är ju inte direkt snygg, men den passar bra till rubriken..

Som sagt. JAG ÄR HAPPYFACE! Jag är GLAD! Minst sagt. Jag är inte sjuk längre, Olle (OLLE HEDBERG! <3) kommer till Jakobstad snart och...jag har beställt några saker via internet! Kan man vara gladare?  Har bakat idag också så där by the way. (:


Innebandy


Nu blir det snart innabandy träning. Ska bli kul, när man haft paus i snart 1 månad. Dessutom gick det ganska bra för vår klass idag på innebandyn, där olika klasser spelar mot varandra, för vi vann 5-2 :)
Tur att vi inte har några läxor till imorgon, för ikväll kommer Fuskbyggarna. Kommer sitta som klistrad framför tv:n.


www

Nu börjar jag, ska fixa klart läxorna först :)

hehe

Slängde in en låt idag bara för att jag inte orkar ladda upp någon bild. Och jag är ledsen för att jag inte uppdaterat idag. Har inte orkat, dessutom så börjar skolan imorgon...Så blir inte så mycket bloggning nu, vilket är tråkigt. Nu ska jag packa min skolväska, städa mitt rum och fixa lite saker. Även fast jag inte vill börja skolan än, så längtar jag ju såklart till mina kompisar. Vissa såg jag ju igår, men några har jag inte sett på tre veckor!!


»»»»Stan

Snart blir det att åka till staden med tjejerna. Ska bli roligt. Vi ska shoppa och senare blir det att se på Narnia. Subway hoppas jag ju också på. ;)

Random bild som jag fotade för kanske en vecka sedan :)

Yeah

Idag har jag tillbringat lite tid med Lelle. Hon var hit och vi spelade ett spel och såg på en film :) Det var roligt. Och imorgon går det mesta av min tid åt att vara med kompisar på stan. Kommer väl shoppa en del, se på bio (antagligen Narnia 3D) och kanske (hoppas, hoppas!) äta Subway ♥ Så, blir väl glest med inlägg imorgon...också. Hehe. Men måste ladda min digikamera nu.

Godnatt

Godnatt. Nu ska jag sova. :)


Tia

Canon eos 450D + 50mm/F1.8

Två bilder jag tagit på min lillasyster. En från idag och en från igår :)


Vatten

Canon 450D + Canon EF 50mm/f1.8

Nu har jag testat objektivet när jag fotade lite vatten. Vet att bilderna inte riktigt ger objektivet rättvisa (eftersom bilderna faktiskt är rätt dåliga, och objektivet riktigt bra), men måste ju visa några bilder som jag tagit med objektivet. Tog endast 20 vattenbilder, och eftersom jag inte fotat vatten så länge måste man ju fota vääääldigt många foton för att få ett lyckat vattenbildsfoto.

Vet dessutom att bilderna är väldigt lika varandra. (:


Härligt

Tänkte bara slänga in ett kort blogginlägg här nu, för hinner egentligen inte blogga, eftersom jag måste städa. Tänkte mest säga att jag hade besöksrekord igår och det är ju roligt. Nu ska jag städa till bra musik.


Hej

Ingen bloggning idag, har ingen blogglust just nu, men ändå. Här ser ni en bild som är snart 3 år gammal, men som jag redigerade idag. Ska visa någon bild som är tagen med mitt nya objektiv också. Och så kommer det något fototips så småningom eller något annat tips.

50mm/F1.8

Haha. Älskar dig redan. Kärlek vid första ögonkastet. Nej, inte riktigt men, det är faktiskt bra. Kommer prova det utomhus så fort som möjligt! Kommer bli fin bokeh med detta objektiv. Haha, ja, det är ett objektiv. Skrev jag inte det?

Några nyårsbilder. Har inget att göra med mitt nya objektiv..Hehe.

White light moment

Nu ska jag snart in en snabb sväng till stan med mamma. Kanske köper ett 50mm/f 1.8 objektiv? Har velat ha ett sedan jag fick kameran i augusti, så kanske dags nu. Men vet inte om jag ska köpa via nätet eller inte. För köper jag inte i butiken utan via någon internet sida så sparar jag väl 150 kr/15 euro, så det är inte så mycket, men lite. Men om man är otålig och har väntat länge så...Hehe.

Förresten: Vilken design ska jag ha?

Gamla

Nya



(Klickbara)

Imorgon » Ny design + bildspel ?

För att jag är så trött på den design som jag har. Men antar att det blir en tillfälligt också, för är inte så nöjd med den... Och kanske, men bara kanske kommer ett bildspel på 2010 för det blev inte heller bra. HAHA. Så vi får se. Men nu ska jag sova..

Trött?

Har blivit trött på 5 minuter. Var inte alls trött just, men nu vill jag bara sova. Så. Nu säger jag snart godnatt. Eller ja, kanske gör något annat ännu, men, men. Inläggen kommer inte komma så tidigt imorgon för jag kommer sova tills eftermiddagen imorgon! * smile *
Godnatt. Ska göra en ny design snart också. Hela bloggen (och inläggen) ser ful och trist ut när designen är ful...

RSS 2.0