Roligt

Roligt att jag får lite kommentarer!

godmorning sunshine

Nu blir det att äta någon god frukost och sedan ska jag städa mitt rum. Och ikväll ska Johanna sova över hos mig. (För visst är det måndag idag?) Känner mig lite efter, men det får väl vara så då, det är ju ändå lov. Så nu får ni ha en bra dag. Kommer även fota självporträtt snart för jag har märkt att jag inte har så mycket bilder på mig själv här. Och så ska jag kanske lägga ut någon bild på Johanna från vår fotodag som var för rätt länge sedan men ändå.

Foto taget av: syster

dagens vill ha

H&M 299:-/29,95€

Dreaming people

Godnatt. Nu ska jag sova och imorgon blir det slalom! :)

ojdå

Det är 15 minuter sedan jag vaknade. Så nu har jag sovit bort halva dagen, vilket betyder att jag ska göra lite nytta nu. Städa mitt rum till exempel, eftersom jag tror att Johanna kommer komma hit ikväll. Ska också äta frukost.
Men hoppas ni får en bra dag, vet inte riktigt hur mycket (eller lite) som jag kommer uppdatera idag. :)


Kamerautrustning

Kamera:
Canon 450D


Objektiv:
Canon 18-55mm
Canon 50mm f/1.8
Canon 70-300mm

Övrig utrusning:
Reflexskärm 5i1
Fjärrutlösare
Close up filter +4 och +10
Motljusskydd
Stativ (Velbon)

BILDER KOMMER

Detta är ett inlägg som jag kommer uppdatera lite då och då när jag ökar på min utrustning och ni kommer även lätt hitta detta inlägg genom en ikon som finns bredvid (eller ovanför?!) min header...:) Om ni undrar något är det bara att fråga. Och jo, min kamera är inköpt i augusti 2010.

Detta är min sötnos

Min sötnos. ♥

Nu ska jag göra lite nytta och kanske städa...Eller nej, jag låter nog min första sportlovsdag vara en "chilla-dag". Sedan innan Let's Dance ska jag poppa popcorn och sedan slänga mig framför tvn.
Är dessutom jätte, jätte sugen på att foto något, men vet inte vad. Förslag kanske?

Sportlov ♥

Nu är det sportlov i 9 dagar (+idag). Det ska bli så otroligt skönt. Har redan lite planer på vad jag ska göra, men ska väl mest slappa och sånt. Nu eftersom jag inte har något att göra ska jag kanske städa, spela lite gitarr eller kolla på halv åtta hos mig på tv4play.
Börjar nog med det sistnämnda. ;)


Hejsan hoppsan

Nu när jag kommit med en härligt ny bloggdesign i veckan (medan jag var sjuk pysslade jag lite med den) så har jag lust att blogga. Nu ska det bli ändring på mitt obloggande. Från och med nu så ska jag blogga. Vare sig jag vill det eller ej. Haha. Hoppas ni får en mysig torsdagskväll. Själv längtar jag ihjäl mig till sportlov och helgen. Kommer bli galet kul (hoppas jag!). Nu ska jag dricka lite te och se på Sveriges värsta bilförare. Vem är er favorit i det programmet?


Talang på hög nivå


Raindrops everywhere

Goodnight. Sleep well! Ska ännu fixa lite saker och läsa en del på historiaprov.

Haha. En bild från julafton. Jag ser, hm, lite oförberedd ut...

History test

Rubriken talar. Nejmen på torsdag har vi historiaprov så nu ska jag läsa på det. Svåraste ämnet, men det vi läser om nu är inte speciellt svårt. Anyway, så måste jag läsa nu.

Designen.

Den kommer jag fortsätta lite på imorgn. Lägga till en profilbild med mera. Men en massa cred till Sanna som har fixat denna design. Den finns att ladda ner gratis från hennes blogg, så det är bara att gå in där och kika :) Hon är otroligt duktig när det gäller design. Hade ju egentligen tänkt göra en egen, väldigt genomtänkt design, men min skulle inte varit något i gemförelse med denna. Så ja. (;

En citron, som stod offer för min kamera förra helgen ;)

Oaktivitet på hög nivå!

Har känt att jag behövt en paus. (i en månad men ändå) Men nu ska jag försöka komma tillbaka. Hehe, får se hur det går men. Idag har jag sett idolerna live. Så kan slänga in en bild på söta Olle ♥


RSS 2.0