Just for your information.

Orkar inte göra ett inlägg med en massa bilder från året som gått. Så imorgon (antagligen) kommer en fin video med ett bildspel från året istället (enklare och roligare). Kom på det idag, men hinner tyvärr inte göra det mer ikväll eftersom det blir party. Så ni får det nästa år (HAHA!! Konstigt det låter?) I alla fall. Ses.

Vet att den är ful, men jaja. Syns nästa år, antagligen :((

written in the stars

<3

Märkte förresten (efter att min syster påpekat) att jag skrivit fel i headern. Har skrivit ett i för mycket, så kommer med en ny header snart...


Slalom

Har skidagt slalom två timmar idag! Det var jätte kul. Att man inte gör det oftare. Men i alla fall hade jag lite (läs: VÄLDIGT MYCKET) problem i liften. Eftersom jag fastnade 2 eller kanske 3 gånger. Höhö. Proffset här liksom.
Men nu ska jag städa. Tråkigt, men sånt som måste göras. Men till lite bra musik ska det väl gå. Och imorgon blir det nyårsfest. Alltså jag kan inte fatta, om lite mer än ett dygn så är det nytt år (!!!!!!). Har inte fattat att det varit jul än heller, och det var för en vecka sedan... Och sådär by the way så har jullovet gått fort!


Såndär härligt random bild!

flummigt


Merry christmas

Ja, eftersom ni inte fått något inlägg av mig än idag så får ni ett nu. Ett kort. Som slutar, typ nu.

Hallå

Ja. Orkar faktiskt inte med ett presentations inlägg, så det får bli en annan gång. Kan bara säga att jag har haft 3 bloggar (tror jag) före denna. Vet inte vad som flög i mig, men jag raderade min gamla för någon dag sedan, men ja, jag gjorde en ny. Kan inte hålla bloggen uppdaterad, men vill ändå lägga ut mina tankar och så på bloggen. Whatever, ger detta en sista chans nu! Min förra blogg hette förresten, tintinsfoto.blogg.se, om någon skulle vara intresserad.

Haha. Gjorde en bild ganska snabbt för jag ville inte ha ett bildlöst inlägg. Kan tänka mig att de flesta vänner inte ens märkt att min blogg har tagits bort. Det var inte ens meningen att jag skulle göra en ny, men det blev bara så (två dagar efter att den gamla tagits bort), typiskt mig.

RSS 2.0